Читај ми!

Партизан против Митјиланда или АЕК-а

Фудбалери Партизана играће против пораженог из дуела Митјиланд – АЕК Ларнака у трећем колу квалификација за Лигу Европе.

Фудбалери Партизана у 3. колу квалификација за Лигу Европе играће против поражене екипе из дуела 2. кола квалификација за Лигу шампиона између данског Митјиланда и кипарског АЕК-а из Ларнаке, одлучено је жребом у Ниону.

Победник двомеча избориће пласман у плеј-оф Лиге Европе, али и осигурати место у групној фази Лиге конференција, док ће поражени морати у плеј-оф трећег по рангу европског такмичења.

Генерални директор Партизана Милош Вазура задовољан је исходом жреба.

"Задовољни смо жребом, извукли смо лакши пар. Надамо се да ће бити што повољније за Партизан, дакле победи Кипрана. И једна и друга екипа су озбиљне, о томе сведочи чињеница да играју квалификације за Лигу шампиона", изјавио је Вазура за Танјуг.

Прве утиске после извученог пара изнео је и шеф стручног штаба Илија Столица.

"У овој фази такмичења у Европи нема лаких противника. То су ствари за које се спремамо, без обзира на то ко је противник, а знамо да он долази из стазе шампиона, те да је логична ствар да се спремамо на исти начин", рекао је Столица. 

У првом мечу 3. кола квалификација за Лигу Европе, Партизан ће 4. августа бити гост у Данској или на Кипру, док ће се реванш одиграти седам дана касније у Београду.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво