Читај ми!

Почиње најважнија Суперлига у историји: За титулу и ЛШ

Фудбалска Суперлига Србије, најважнија и финансијски највреднија у историји, с обзиром на то да ће првак обезбедити директан пласман у Лигу шампиона, почиње првим мечом у петак, остали мечеви првог кола играће се током викенда, а завршни меч је у понедељак.

Због Мундијала у Катару првенство почиње раније него икад, што би могло да буде од великог значаја јер ће српски представници у квалификације за европске купове ући са више такмичарских мечева "у ногама".

Освајач првенства ће обезбедити директан пласман у Лигу шампиона, , вицешампион ће у квалификације за Лигу шампиона, док ће у евро купове још три клуба - трећи и четврти на табели у квалификације за Лигу конференција, а победник Купа у квалификације за Лигу Европе.

Прво коло ће у петак отворити тимови Вождоваца и Новог Пазара дуелом од 20 часова, а коло у понедељак затвара меч Колубаре иРадничког Крагујевац.

Бранилац титуле и петоструки узастопни шампион Црвена звезда у недељу увече дочекује Раднички из Ниша, док Партизан, са новим тренером Илијом Столицом, у суботу гостује Јавору у Ивањици.

Мали дерби одиграће Чукарички и ТСЦ, а појачана Војводина ће дочекати Напредак из Крушевца.

Распоред првог кола Суперлиге: Петак: Вождовац - Нови Пазар (20 сати). Субота: Чукарички - ТСЦ, Јавор - Партизан, Младост Лучани - Спартак (20 сати). Недеља: Црвена звезда - Раднички Ниш, Радник - Младост ГАТ, Војводина - Напредак (20 сати). Понедељак: Колубара - Раднички Крагујевац.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво