Читај ми!

Роналдо остаје, Тен Хаг рачуна на њега?

Менаџер Манчестер јунајтед Ерик тен Хаг поручио је да у наредној сезони рачуна на португалског фудбалера Кристијана Роналда, преносе британски медији.

"Talksport" тврди да је Тен Хаг рекао да му је Роналдо кључан играч у свим плановима за наредну сезону и да челници Јунајтеда не желе да продају португалског фудбалера.

Роналдо је у суботу затражио да буде стављен на трансфер листу, пренео је британски "Тајмс". Ту информацију потврдио је и италијански новинар Фабрицио Романо, који је добро упознат са ситуацијом у клубу са "Олд трафорда".

"Роналдо није задовољан тренутном ситуацијом у Манчестер јунајтеду. Поручио је клубу да жели да оде овог лета у случају да добије добру понуду. Роналдова порука Јунајтеду је јасна: Клуб није амбициозан, јер није показао да жели да се одмах бори за шампионску титулу. Став Јунајтеда се није променио јер клуб и даље жели да задржи Кристијана, па сматра да он није на продају", навео је Романо.

Роналдо се прошле године вратио у Јунајтед, али клуб са "Олд трафорда" није изборио пласман у Лигу шампиона.

Португалски фудбалер је од 2003. сваке сезоне играо у Лиги шампиона.

"Роналдов менаџер Жорж Мендеш је већ истраживао разне опције прошлих недеља, пошто је разговарао са представницима Бајерна и Челсија, али још нема договора. ПСЖ није на списку заинтересованих."

"Роналдо нема проблема са Тен Хагом, али би волео да види појачања у Јунајтеду, јер је почетак јула. Сви енглески клубови су довели велика појачања, а Јунајтед тек преговара са неколико играча", рекао је Романо.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво