Читај ми!

Звезда затвара припреме против Зенита (19.00 РТС2)

Фудбалери Црвене звезде играју последњи припремни меч уочи почетка нове сезоне против екипе Зенита из Санкт Петербурга. Утакмица се игра од 19 часова на Олимпијском стадиону у Сочију. Пренос је на нашем Другом програму.

Црвено-бели спремно дочекују последњи припремни меч уочи почетка нове сезоне. Звезда гостује у Русији код екипе Зенита. Дуел пријатељских клубова за наставак сјајне сарадње Зенита и Звезде која је започета још 2015. године када су омладинци два клуба одиграли пријатељски сусрет у Београду.

Црвена звезда је у досадашњем делу припрема одиграла три меча у Словенији. Савладана је екипа Браво са 2:1, реми у дуелу са Домжалом (1:1). У сусрети са Копером наша екипа је претрпела минимални пораз (1:0).

Пред нама је дуел шампиона својих земаља.

Црвена звезда нову сезону започиње 9. јула утакмицом првог кола Супер лиге Србије против Радничког из Ниша на свом стадиону.

Већ почетком августа, шампион Србије започеће квалификације за Лигу шампиона у трећем колу у којем ће, баш као и у потенцијалном плеј-офу за улазак у друштво најбољих, Звезда бити повлашћена.

Црвено-бели чекају ривала у трећем колу квалификација.

Пријатељски меч између Зенита и Црвене звезде игра се од 19 часова. Пренос је на Другом програму РТС-а.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво