Читај ми!

Андраде: Дошао сам да помогнем Партизану да узме титулу

Нови фудбалер Партизана Патрик Андраде званично је промовисан као ново појачање црно-белих. Фудбалер са Зеленортских Острва истакао је жељу да максимално помогне новом клубу да дође до титуле у наредној сезони.

Андраде је у четвртак потписао трогодишњи уговор са клубом из Хумске, а потом се прикључио новим саиграчима на припремама у Словенији.

"У Партизан сам дошао зато што је то прави пут и зато што је у питању велики клуб са великим бројем навијача. Разговарао сам са Рикардом и он је "део слагалице" која је утицала да дођем овде. Рекао ми је све лепо о клубу, људима овде. Имао сам и друге понуде. Када сам сазнао да ме Партизан хоће брзо сам донео одлуку са менаџером и за два дана сам одлучио да дођем овде", рекао је Андраде.

Нови везиста црно-белих је истакао да жели да помогне Партизану да освоји титулу у Суперлиги Србије.

"Дошао сам да помогнем Партизану да узме титулу, да узме што више ове године и мислим да сви заједно можемо да успемо у томе. Ја сам неко ко жели да помогне тиму да побеђује, да направи добар посао. Спреман сам, а тренер ће да одлучи када ћу да заиграм", навео је Андраде.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да Андраде има карактер победника.

"Све остале квалитете ћете сви да видите. Главни карактер је што је победник, а такви нам требају", рекао је Илиев и демантовао да ће Бибрас Натхо дати "шестицу" Андрадеу, а да ће израелски репрезентативац задужити "десетку".

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво