Читај ми!

Фудбалери Партизана отпутовали на припреме у Словенију

Фудбалери Партизана, предвођени шефом стручног штаба Илијом Столицом, кренули су у Птуј на други део припрема, где ће боравити у периоду од 18. јуна до 2. јула 2022. године. Припреме почињу 24 играча, а касније ће им се придружити још четворица репрезентативаца.

Црно-бели ће током припрема у Словенији одиграти неколико контролних утакмица, а нови шеф стручног штаба уиграваће тим кроз сусрете са Клужом 24. јуна и Спартаком из Трнаве четири дана касније, док ће остали ривали бити накнадно обелодањени.

Столица на располагању има 24 играча, док се долазак репрезентативаца Синише Саничанина и Игора Вујачића очекује 25. јуна.

Млади штопер Михајло Илић се налази са националном селекцијом У19 на Европском првенству и касније ће се прикључити екипи, а накнадно ће се прикључити и Данило Пантић.

Списак играча за почетак припрема: Поповић Александар, Стевановић Немања, Лукач Милан, Михајловић Ђорђе, Живковић Марко, Сташевић Матеја, Урошевић Слободан, Шеховић Златан, Јевтовић Марко, Здјелар Саша, Фејса Љубомир, Бибрас Натхо, Терзић Никола, Петковић Михајло, Лутовац Александар, Лакчевић Никола, Квинси Мениг, Јовић Немања, Холендер Филип, Рикардо Гомес, Миловановић Марко, Баждар Самед, Влаховић Вања.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво