Читај ми!

Нуњез представљен у Ливерпулу: Испуњен дечачки сан, дошао сам да освајамо трофеје

Уругвајски фудбалер Дарвин Нуњез, званично је представљен као ново појачање Ливепрула. "Црвени" су за трансфер издвојили 75 милиона евра, а две стране уговориле су петогодишњу сарадњу. Клоп: Нуњез ће одушевити навијаче Ливерпула.

Један од најталентованијих нападача на свету, представљен је као ново појачање Ливерпула.

Дарвин Нуњез је након сјајних партија у Бенфики, задужио дрес "црвених" са бројем 27.

"Веома сам срећан што сам у Ливерпулу. Ово је огроман клуб, задовољство је бити његов члан. Играо сам против Ливерпула, гледао њихове бројне утакмице и могу да кажем да ми се свиђа њихов стил фудбала", рекао је Нуњез.

Уругвајски фудбалер осврнуо се на конкуренцију у тиму. 

"Овде су неки од најбољих фудбалера на свету и одговараће ми таква средина. Даћу све што могу како бих помогао екипи за коју сам и као мали навијао. Желим да освојимо што више трофеја", додао је фудбалер.

Нуњез је тек трећи уругвајац у историји Ливерпула, пошто су пре њега из јужноамеричке земље за "црвене" наступали Луис Суарез и Себастијан Коатес. 

Ливерпул је за трансфер доскорашњег фудбалера Бенфике издвојио 75 милиона евра, плус потенцијални бонуси, а Нуњез је потписао петогодишњи уговор. 

Клоп: Нуњез ће одушевити навијаче Ливерпула

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп верује да ће уругвајски нападач Дарвин Нуњез одушевити навијаче екипе са "Енфилд роуда", преносе британски медији.

"Игра без страха, моћан је. Знам да ће одушевити наше навијаче", рекао је Клоп.

"Узбуђење је обострано, његово и наше, што чини овај однос сјајним. Он мисли да му одговарамо и ми верујемо да нам он одговара - па хајде да то урадимо", закључио је менаџер Ливерпула.

 

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво