Читај ми!

Проблем за проблемом за Ђерара Пикеа

Тренер Барселоне Ћави Ернандез саопштио је једном од најискуснијих играча каталонског клуба Ђерару Пикеу да у наредној сезони неће имати сигурно место у стартној постави, преносе шпански медији.

Шпански Ас тврди да се спекулише да је Пике добио инструкције из клуба да пристане на смањење плате због тешке финансијске ситуације у клубу.

Међутим, одбио је такву понуду челника клуба, а шпански медији наводе да би улога резерве требало да буде "казна" за искусног фудбалера.

Фудбалеру Барселоне је понуђено и олакшање у избору новог клуба, односно да му екипа са "Камп Ноуа" неће правити проблеме око обештећења.

Шпански медији тврде да руководство Барселоне није задовољно пословним подухватима Пикеа, а посебно након што су се у јавности појавиле информације да је за огромну провизију уговарао одигравање Суперкупа Шпаније у Саудијској Арабији.

Он је прошле године пристао на значајно смањење плате због тешке финансијске ситуације у којој се Барселона налази.

Пре неколико дана заједничким саопштењем потврдио је и растанак са Шакиром након 12 година везе. Колумбијска певачица и дефанзивац "блаугране" имају двоје деце, али су донели одлуку да се растану након фудбалеровог недавног неверства.

Пике (35) је поникао у Барселони, а потом је од 2004. до 2008. играо за Манчестер јунајтед, а једну сезону је провео на позајмици у Сарагоси.

За Барселону је одиграо 606 утакмица и постигао је 52 гола.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво