Читај ми!

"Орлови" у Љубљани јуре нову победу, Словенци у рату са новинарима (20.45, РТС1)

Фудбалска репрезентација Србије игра у Љубљани против Словеније утакмицу четвртог кола Лиге Б у Лиги нација. "Орлови" гостују код Словенаца од 20.45, директан пренос је на нашем Првом програму, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и кретање резултата пратите на порталу.

Екипа Драгана Стојковића Пиксија после три кола има шест бодова, један мање од првопласиране Норвешке, па постоји шанса да заузме чело групе 4.

Србија је поражена на старту од Норвежана, али је забележила тријумфе над Словенцима у Београду и Швеђанима у Стокхолму.

"Фокусирани смо на наш стил игре, поштујући противнике и њихов интегритет. Најбитније је шта и како Србија ради. Не желим да моје мисли лете и буду усмерене ка другом тиму. Зато смо окренути искључиво нама. Различити смо сви у групи и илузорно је да се бавимо другима. Србија је на првом месту", истакао је Пикси.

С друге стране, "змајчеки" се налазе у проблему друге врсте, који је потекао баш од тог пораза у Београду прошле недеље.

Словеначки медији сада већ јавно бојкотују екипу селектора Матјажа Кека због односа репрезентативаца. Новинари су критиковали фудбалере пишући да је екипа против Србије играла без идеје, жара и срца.

Уследила је реакција фудбалера после изненађујућег ремија са Норвешком, пошто су сви до једног прошли поред новинара након меча и нико није желео да им пружи изјаву.

Зато су новинари одбили да се појаве на конференцији за медије пред други окршај са Србијом. Пред Кеком су се појавили само репортери из наше земље.

У другој утакмици групе 4 Норвешка од 18 часова дочекује Шведску.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво