Читај ми!

Пикси: Анчелоти и ја ћемо причати о Јовићу

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси изјавио је да ће са тренером Реал Мадрида Карлом Анчелотијем разговарати о нападачу наше селекције Луки Јовићу.

Бивши фудбалер Црвене звезде добијао је мало прилике да игра у Мадриду минуле сезоне, али се уписао у стрелце на последње две утакмице националног тима у тријумфима над Словенијом (4:1) и Шведском (1:0) у Лиги нација.

"Или ће Карло мене да зове или ћу ја њега, видећемо...Верујем у Луку Јовића, то је гол-играч великог квалитета, треба га пробудити, треба му нешто наћи да би експлодирао. Драго ми је што нам је донео овако важну победу у Шведској, али и њему је било врло важно због самопоуздања јер се уписао у листу стрелаца", изјавио је Стојкових после тријумфа над Швеђанима у предграђу Стокхолма Солни.

Селектор је поручио да је желео да пружи саншу свим фудбалерима на које рачуна у мечевима Лиге нација.

"Ми имамо 30 играча и нефер је и нељудски да је ту 30 играча, а да неко не игра. Нема везе са тренерским, људски није у реду, тако да не видим проблем. Није битно ко ће почети и ко ће ући у игру, важно је да разумеју како хоћемо да играмо и да то користе без обзира на име. Мени је свеједно ко је лево или десно, драго ми је да разумеју и да су људи који ово гледају задовољни", објаснио је Стојковић.

Нападач Реал Мадрида и "орлова" Лука Јовић осврнуо се на нову добру партију у дресу Србије.

"Улазим у шансе, није ми било потребно много, мало мање од 180 минута, надам се да ћу наставити у истом ритму и да ћу сезону да завршим на најбољи могући начин и тако исто следећу. Осетио сам ситуацију, није било уиграно, то ми нападачи најбоље знамо, видео сам да је Павловић виши од чувара и једноставно сам знао да ће ту лопта да дође", рекао је Јовић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво