Читај ми!

Клоп: Играћемо и наредне сезоне у финалу Лиге шампиона

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп изјавио је да је уверен да ће фудбалер енглеског клуба и наредне сезоне играти у финалу Лиге шампиона. Упркос поразу, похвалио је игру свог тима и истакао да је поносан на њих, преносе британски медији.

Ливерпул је синоћ у финалу најквалитетнијег европског клупског такмичења поражен од мадридског Реала са 1:0, а њихов тренер је истакао да већ размишља о новом финалу.

"Овог тренутка нико не мисли да је ово била сјајна сезона. Није лоше играти у финалу, јер је то нека врста успеха, али није успех који желите. Момци су такмичарски настројени да и наредне сезоне играмо у финалу Лиге шампиона. Имаћемо изванредну групу момака и наредне сезоне. Где је финале следеће године? Истанбул? Резервишите хотел", рекао је Клоп за БТ Спорт.

Немачки тренер је истакао да је поносан на фудбалере Ливерпула.

"Имали смо много шутева, али не најчистијих. Голман Реала Тибо Куртоа је имао две одличне одбране. Примили смо гол после убацивања. Валверде је желео да шутира, Винисијус је био тамо и то је то. Момци су све покушали, посебно кад су губили, онда смо заиграли како смо планирали. Желели смо да будемо храбрији у другом полувремену. Требало је да играмо више у формацији, а онда око њих", истакао је Клоп.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво