Читај ми!

Станковић: Сезона за памћење, време је за одмор

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је након освајања "дупле круне", да је ово била сезона за памћење за црвено-беле, који иду на заслужен одмор.

Црвена звезда је освојила "дуплу круну", другу везану сезону.

"Не звучи лоше, али ово нисам освојио ја, већ ови момци, клуб је освојио, а не појединац. Нико није изнад групе и звезде. Када тренираш ове момке, када имаш овакав стадион, овакву атмосферу и подршку клуба, све је могуће", рекао је Станковић након меча. 

"Сезона је била за меморисати, извући поуке, научити на грешкама, запамтити шта смо то добро радили. Сада нам је потребан одмор, нека момци уживају 15 дана са породицама, чекају нас нови циљеви и изазови", додаје тренер Звезде.

Станковић је прокоментарисао и сам меч, као и њеног јунака, Александра Катаија. 

"Када је неко играч утакмице, то само за себе све говори. Голови један лепши од другог. Утакмица на моменте није била лепа, али игра се за трофеј, игра се јак фудбал, обе екипе су желеле победу. Честитам Партизану на фер и коректној борби."

"Имали смо моменте где смо играли добро, моменте где смо трпели нешто. Спремили смо се за утакмицу, мењали формацију. Презадовољан сам како смо функционисали и са тројицом штопера, а потом и у ромбу у другој формацији", закључио је Станковић.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво