Читај ми!

Реал одрешио кесу - уместо Мбапеа у Мадрид стиже трилинг младића

Челници Реала одлучили су да у летњем прелазном року ангажују тројицу младих играча, Орелијена Чоуменија, Дарвина Нуњеза и Рафаела Леаоа, као алтернативу за неуспели трансфер Kилијана Мбапеа, који је одлучио да остане у Пари Сен Жермену, преносе шпански медији.

Шпански лист Маркa наводи да су у мадридском клубу разочарани одлуком Мбапеа да одбије Реал, пошто су за овај трансфер били припремили више од 200 милиона евра.

Због тога су одлучили да овај новац потроше на неколико младих играча, који би по мишљењу скаута Реала, требало да буду носиоци игре мадридског клуба у будућности.

Орелијен Чоумени (22) је тренутно члан Монака и француски репрезентативац. Његова цена на фудбалском тржишту, према процени специјализованог портала који прати вредност фудбалера, Трансфермаркта, износи око 40 милиона евра.

Марка истиче да Реалу недостају нападачи, а мадридски клуб је наводно одустао од Роберта Левандовског и Харија Kејна, пошто би се њих двојица тешко ускладила са Kаримом Бенземом.

Због тога ће Реал покушати да ангажује двојицу 22-годишњака, Нуњеза и Леаоа, а обојица фудбалера могу да играју на више нападачких позиција.

Нуњез вреди 40 милиона евра, а Леао 10 милиона евра више. Нуњез је повремени уругвајски репрезентативац, а тренутно игра за Бенфику, док Леао игра за Милан и националну селекцију Португалије.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво