Читај ми!

Дан одлуке у Линглонг Суперлиги: Ко ће бити шампион – Звезда или Партизан?

Утакмицама последњег кола плеј-офа Линглонг Суперлиге Србије биће завршена сезона у домаћем шампионату, али и одлучен шампион Србије за 2021/2022. Црвена звезда и Партизан, два највећа српска клуба, боре се за трофеј којем су много ближи црвено-бели.

Звезда заузима прву позицију на табели са 97 бодова, два више од Партизана, па јој је против Вождовца довољан и бод за одбрану пехара.

Изабраници Дејана Станковића имају бољи међусобни скор од највећег ривала, а када се у обзир узме чињеница да у пролећном делу шампионата не знају за пораз, тешко ће пропустити прилику и то пред домаћим навијачима.

На трибинама стадиона "Рајко Митић" очекује се 40.000 навијача који ће доћи да прославе пету узастопну титулу у Суперлиги, а укупно 33. у клупској историји.

Великом изненађењу и поразу Звезде надаће се вечити ривал Партизан, који је тренутно на 95 бодова и дочекаће Раднички из Ниша. Црно-бели играју једну од најбољих сезона у новијој историји, али можда ни то не буде довољно да се радују на крају.

Клуб из Хумске је у наставку такмичења испустио пет поена вишка са полусезоне, а тренер Александар Станојевић изјавио је да се нада чуду, али да у њега не верује.

Обе утакмице на "две стране брда" на програму су од 18.30, баш као и дуел ТСЦ-а и Војводине који нема резултатски значај.

Навијачи црвено-белих спремају спектакуларну прославу

Како се наводи на сајту клуба, инспирисани шампионском фотографијом из сезоне 1976/77 "делије" желе да стадион "Рајко Митић" обоје црвено-белим барјацима, који су у суботу пуштени у продају.

Навијачи ће моћи да купе 10 различитих барјака, на пет локација испред стадиона, а такође и у Ред Стар шопу.

Очекује се да после освајања титуле навијачи у кортеу оду до Калемегдана и традиционално код "Београдског победника" прославе титулу.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво