Читај ми!

Евра оплео по Пепу и "грађанима": Гвардиола је контрол фрик, Сити има само новац

Бивши капитен Манчестер јунајтеда Патрис Евра рекао је да Пеп Гвардиола сноси највећу одговорност за елиминацију Манчестер ситија из Лиге шампиона.

Сити је у полуфиналу овог такмичења елиминисан од мадридског Реала, после преокрета у зауставном времену.

"Ситију су потребне вође, а Гвардиола не жели вође. Он не жели да у свом тиму има играче са јаком харизмом, јер мора да буде једини вођа. Наравно да тренер мора да буде главни, али је екипи потребан лидер и то на терену. Kада је Сити у невољи нема никога да га поведе и спаси. Гвардиола не може да уђе на терен и да заигра", рекао је легендарни француски фудбалер.

Евра је рекао да Сити има само новац.

"Гвардиола саставља екипу по начелу да у њој не могу да буду играчи које одликује јак персоналити. То је очигледно када погледате играче Ситија. Екипу не гради на њима, него тако да може да контролише све и свакога. Kада ствари крену лоше, увек одлучује само он", рекао је Евра и додао:

"Гвардиола је контрол фрик. Сити је као и ПСЖ, клуб који се темељи на новцу. Наравно, Реал има новац, али и велику причу иза себе. Сити има само новац и фудбалери иду тамо само због новца. Наравно да онда и освајају трофеје, али Сити бирају само зато што увек плаћа више од осталих".

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво