Читај ми!

Станојевић: Верујем у титулу, и председник је рекао да ће бити регуларно

Није пријатно, видим да се сви понашају као да је Звезда већ узела титулу, пише се с ким ће играти у Лиги шампиона, али ми не одустајемо. Надамо се и нада ће остати док буде математички постојала, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице против Војводине.

Црно-бели у суботу од 14 сати дочекују Новосађане у мечу петог кола плеј-офа Суперлиге.

"Верујемо, јер да не верујемо, ми бисмо одустали. Веровали смо да могу да киксну у Новом Саду, ако не верујемо, чему онда да играмо. Подсећам да је и председник државе рекао да ће првенство бити регуларно", рекао је Станојевић.

"И било је до полусезоне, а онда се десило да неко није испоштовао председника државе или целу причу. И онда спинови зашто не бисмо победили Напредак, јер је машинерија озбиљна. Мени је само жао што су наши навијачи ушли у вртлог те приче и не дођу да навијају за свој клуб, а не за мене, овог играча или овог председника."

Он је додао да се "дигла фрка" због дуга Партизана Лугану од 200.000 евра, а када је Звезда дуговала МИлошу Дегенеку 900.000 сви су ћутали.

"Овде момци углавном добијају новац на време, али никоме се не дугује 900.000, мислим да би нас угасили да се то деси. У Партизану нема проблема, јер све побеђујемо. Све је у реду између нас, у руководству, свуда, јер смо узели толико бодова и не одустајемо. Наравно да верујемо, не бисмо победили у Крушевцу, ТСЦ, верујемо, али смо опрезни због ове машинерије Звездине која је покренута од пролећа", поручио је Станојевић.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво