Читај ми!

Станковић: Бићемо још бољи него у Тополи

Црвена звезда и Чукарички играју меч 33. Кола Суперлиге Србије. Дуел на стадиону Рајко Митић игра се у среду од 18.30. Тренер црвено-белих Дејан Станковић истакао је да је Чукарички сјајан противник, али да од своје екипе очекује сличан пристоп као и у Бачкој тополи, ако не и бољи.

"Свака утакмица је прича за себе, када се једна заврши, одмарамо и спремамо се за наредну, а циљеви су јасни, изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице трећег кола плеј-офа против Чукаричког.

Црвено-бели дочекују екипу са Бановог брда сутра од 18.30 сати.

"Играмо против трећепласираног на табели, доказали смо да можемо да будемо прави, иза нас је сјајна утакмица у Бачкој Тополи и најмање што можемо да очекујемо је исти приступ, ако не и бољи. Чукарички нема шта да изгуби и са таквим предумишљајем долазе на Маракану. Умеју да одиграју феноменално и да изненаде јаче од себе", рекао је Станковић за клупски сајт.

Он је подсетио на дуел против Чукаричког на старту другог дела сезоне и победу 3:0.

"Дошли смо са припрема, нисмо имали 90 минута у ногама и хватали смо залет за оно што нам је тад било најбитније - дерби и Европа. Ту смо показали да смо ушли у ону форму коју смо прижељкивали. Некада је потребно да и када не одиграш добро - победиш."

"Сада је ситуација другачија, сви знамо који су нам циљеви. Против кога год да се игра, циљ су три бода на Маракани и то је једино што очекујемо", поручио је Станковић.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво