Читај ми!

Станковић: ТСЦ жели да се надиграва, идемо на победу

Тренер Црвене звезде Дејан Станковић рекао је да поштује екипу ТСЦ-а, али да ће његов тим ићи на победу у мечу четвртфинала Купа Србије.

Звезда у среду од 18.30 дочекује ТСЦ на стадиону Рајко Митић, у оквиру четвртфинала Купа Србије.

"Екипа ТСЦ-а жели да игра фудбал, а тренер Жарко Лазетић форсира свој стил где год да ради. Свака његова екипа има идентитет и тако ће бити и сутра. Једна утакмица се игра, нокаут фаза и свашта може да буде", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице четвртфинала Kупа Србије.

Станковић каже да је здравствени билтен његове екипе добар и да једино не може да рачуна на Италијана Пићинија.

"Не желимо кикс, већ да дођемо до зацртаног циља у сваком такмичењу. После данашњег тренинга ћемо још додатно утврдити неке детаље око тога да ли ћемо на терен изаћи са два шпица или не, али сутра нас очекује ново финале. Што се здравственог билтена тиче, Борјан и Иванић су добро, обојица су одмарали, а једини на кога не могу да рачунам је Пићини", изјавио је Станковић за клупски сајт.

Станковић је додао да би волео да екипа одбрани "дуплу круну".

"Волео бих да се то деси. Имамо сваку прилику за то, с обзиром на то да смо вратили Звезду тамо где припада. Сутра имамо шансу да уђемо у полуфинале и направимо још један корак ближже трофеју. Урадићемо све да одиграмо максималан број утакмица ове сезоне", поручио је Станковић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво