Читај ми!

Србија сазнаје противнике на Светском првенству (РТС1, 18.00)

Фудбалска репрезентација Србије ће од 18.00 часова сазнати противнике на предстојећем Светском првенству у Катару. Директан пренос жреба у Дохи пратите на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети.

"Орлови" су одличан квалификациони циклус крунисали победом над Португалијом на гостујућем терену у последњем колу и тако изборили директан пласман на Светско првенство у Катари.

Изабраници Драгана Стојковића налазе се у трећем шеширу на жребу, заједно са селекцијама Сенегала, Ирана, Марока, Јапана, Туниса, Пољске и Јужне Кореје, са којима се не могу састати.

Жреб ће бити одржан у Дохи, а водиће га Карли Лојд, Џермејн Џенас и Саманта Џонсон, а помагаће им Кафу, Лотар Матеус, Али Даеи, Бора Милутиновић, Тим Кејхил, Џеј-Џеј Окоча, Рабах Мађер.

Овде можете прочитати остале детаље жреба. 

"Имена противника нису толико битна, занима ме искључиво репрезентација Србије. Бавим се нашим стилом игре, нашом тактиком, системом и задацима које је потребно да урадимо да бисмо дошли до циља. Терен је једино мерило и потпуно је свеједно против кога играте. Нарочито у овом модерном фудбалу који гледамо и у коме уживамо, показало се у више наврата да име противника не значи ништа", изјавио је Стојковић уочи жреба.

"Тако говорим и својим играчима, захтевам од њих да се фокусирају на своју игру и да буду максимално фокусирани на свој део посла", додао је он.

"Коју год репрезентацију да добијемо на жребу, биће то добра и интересантна група коју ће цела нација са нестрпљењем ишчекивати и једва чекати почетак Светског првенства. Чак ће и после жреба бити рано за било какве прогнозе, јер нас више од седам месеци дели до прве утакмице у Катару", истакао је Стојковић.

Церемонија извлачења учесника група на Светском првенству у Катару одржаће се у 18.00 часова по нашем времену.

Директан пренос је на РТС1, стрим на РТС Планети, а ток жреба пратите и на нашем порталу. 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво