Читај ми!

Гобељић пред Брагу: У Португалију по заслужен пролаз

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић уверен је да ће црвено-бели у Португалији против Браге изборити позитиван резултат и пролаз у наредну фазу Лиге Европе.

Фудбалери Црвене звезде ће у четвртак од 21 сат одиграти последњу утакмицу групне фазе Лиге Европе за ову сезону против екипе Браге на гостујућем терену.

"Свесни смо да се ближи крај полусезоне, али исто тако и да морамо бити на висини задатка до последњег судијског звиждука. Очекује нас утакмица против Браге која је круна првог дела сезоне, све је у нашим рукама. Напорно смо радили током досадашњег дела такмичења како бисмо били у овој позицији, а сада је време да у Португалију одемо по заслужен пролаз у наредну фазу такмичења", истакао је Гобељић за клупски сајт.

Црвено-беле очекује тежак меч, а Гобељић није крио да су се изабраници Дејана Станковића одлично припремили и да знају начин на који ће играти против португалског представника.

"Много нам значи што не зависимо од других екипа, јасно нам је да у утакмицу од првог минута морамо ући концентрисано и спремно да оставимо срце на терену свих 90 минута. Ради се о озбиљној екипи, показали су то безброј пута ове сезоне, али смо ми у бољој позицији од њих. Даћемо све од себе да притисак који они имају претворимо у нашу предност и обезбедимо осмину финала Лиге Европе", рекао је Гобељић.

Жао нам је што се утакмица игра на гостујућем терену, сигурно је да би то био прави спектакл на Маракани са нашим навијачима који би као што и увек наглашавамо били дванаести играч, додао је он.

"Без обзира на то осећамо њихову подршку, која нам је изузетно битна. Свесни смо колико можемо да их обрадујемо, сваки момак ће оставити последњи атом снаге на терену како бисмо то и учинили. Ми смо Црвена звезда, идемо да покажемо наш славни клуб у правом светлу и да учинимо сваког звездаша поносним. Победа је једино о чему размишљамо, а затим да са нашим навијачима прославимо још један велики успех", закључио је Гобељић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво