Читај ми!

Станковић: Надам се да звиждуци са трибина нису упућени нашим играчима

Тешка утакмица, да не понављамо колико је напоран овај новембарски и децембарски циклус мечева. Победа 1:0, нова три бода, то је оно што смо желели да бисмо дошли на минус три у односу на лидера табеле, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после победе против Вождовца у заосталом мечу Суперлиге.

"Идемо даље, из утакмице у утакмицу да се одморимо и спремимо што боље. Честитам момцима, није било лако на терену, само се надам да неколико 'звиждука' са западне трибине није било упућено нашим фудбалерима. Неко би требало да стави 'прст на чело' ако то уради, ако није, онда се ограђујем", изјавио је Станковић за клупски сајт.

Звездин тренер је додао да су играчи дали максимум и захвалио се навијачима на сјајном подршци.

"Већина момака су повређени и под температуром, дају све од себе на терену. Пружили су максимум, а да ли је то било довољно данас да буде лепршава игра? Није. Не може свака утакмица да се победи са три или четири гола разлике, тријумф од 1:0 и нова три бода, исто се пише. Честитам још једном момцима, хвала на подршци, идемо даље", закључио је Станковић.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво