Читај ми!

Графичар представио "новог Нагелсмана", Неђић води у нове победе

Фудбалски клуб Графичар, представио је новог тренера, Марка Неђића, који ће дебитовати на утакмици против Будућности.

Нови тренер фудбалера Графичара, Марко Неђић дебитоваће на клупи развојног тима Црвене звезде на утакмици против Будућности из Добановаца.

Реч је о младом стручњаку, који је тек загазио у четврту деценију живота и чија је најбоља препорука била рад у млађим категоријама црвено-белих где је у последње три године освојио три титуле, две са омладинцима и једну са кадетима.

Играла је Неђина "тројка", генерација фудбалера рођених 2003. године, лепршаво, атрактивно, нападачки, увек на голвише.

Истина је да се јуниорски и сениорски фудбал доста разликују, међутим српски "Нагелсман" једва чека нове изазове.

"Велику већину играча познајем и није нам било потребно упознавање. Тренирао сам ове момке у млађим категоријама и међу нама нема тајни. Већ на првом тренингу, прорадиле су емоције, ужелели смо се једни других и надам се да ћемо сви заједн остворити добру атмосферу", рекао је нови тренер Неђић.

Чека нас тежак период, имамо три утакмице у кратком временском року али заиста не сумњам у потенцијали квалитет фудбалера на које рачунам", додао је нови шеф струке тима са Сењака.

Током стажа у Омладинској школи црвено-белих, Неђић је навикао на титуле и победе.

Међутим, тренутна позиција Графичара на табели налаже да овога пута циљеви буду другачији.

"На састанку са челницима Црвене звезде и Графичара, Слобом Говедарицом и Звезданом Терзићем, спортским директором ДушаномАнђелковићем, односно Николом Јелићем и Драганом Младеновићем, договорили смо стратегију да се омладинска школа Црвенезвезде, Први тим Графичара и сениорски тим црвено-белих додатно увежу, да не прескачемо кораке и да сви заједно одлучујемо о будућности играча", рекао је Неђић.

"Тренутни циљ јесте опстанак у Првој лиги и верујем да ћемо га остварити. Знам да момци који тренирају имају карактер шампиона јер су то показали у млађим категоријама где су редовно освајали трофеје у такмичењу са својим вршњацима. Треба да их вратимо на победнички колосек и не сумњам да ћемо у томе успети.

Дугорочни планови су такође одређени.

"Да спремимо што више играча за први тим Црвене звезде. Наша највећа мана је неискуство које ћемо покушати да надокнадимо тимском игром", закључио је Марко Неђић.

Утакмица између Графичара и Будућности из Добановаца игра се данас од 13 часова на терену Омладинске школе Црвена звезде.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво