Читај ми!

Звезда домаћин Лудогорецу у Лиги Европе (18.45, РТС1)

Фудбалери Црвене звезде дочекују тим Лудогореца у утакмици 5. кола групе Ф Лиге Европе. Дуел на стадиону “Рајко Митић“ почиње у 18.45 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

У првом дуелу вечерашњих ривала славила је Звезда на гостовању у Разграду са 0:1 и црвено-бели очекују да победом на свом терену обезбеде пролеће у европи.

На другој страни Лудогорец на гостовање долази са надом да се може реванширати за пораз и новим бодовима можда доћи и до трећег места у групи које води у Лигу конференције.

У групи Ф првопласирана Брага има 9 бодова, Звезда је друга са 7, тренутно трећепласирани Мидтјиланд има 5, а Лудогорецсамо један бод.

Утакмица Црвене звезде и Лудогореца на стадиону "Рајко Митић" почиње у 18.45 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво