Читај ми!

Роналдо и Санчо одвели "ђаволе" у нокаут фазу Лиге шампиона, кикс Аталанте у Берну

Головима Роналда и Санча у финишу утакмице, Манчестер јунајтед је као гост савладао екипу Виљареала 2:0 и обезбедио пласман у нокаут фазу Лиге шампиона. На клупи "ђавола" први пут је седео Мајкл Керик, који је привремено наследио отпуштеног Олеа Гунара Солскјера. Јанг бојси и Аталанта играли 3:3, па ће другог учесника осмине финала из Групе Ф одлучити гостовање Виљареала у Бергаму у последњем колу.

Под великим притиском били су играчи Манчестер јунајтеда после серије лоших резултата у Премијер лиги, али су, предвођени Мајклом Кериком, остварили тријумф у Виљареалу и пласирали се у осмину финала Лиге шампиона.

Деловало је као да су "ђаволи" у Шпанију стигли како би освојили бод, али и консолидовали одбрану која је у прве четири утакмице примила чак седам голова.

У обе намере гости су успели, а у финишу су стигли и до бонуса - Кристијано Роналдо је у 78. минуту умешно је искористио грешку голмана Херонима Руљија и лобом постигао свој шести гол у такмичењу.

У самом финишу меча коначан резултат поставио је Џејдон Санчо, који је од доласка на "Олд Трафорд" важио за највеће појачање "ђавола", али није превише показао у досадашњем делу сезоне.

Виљареал има за чиме да жали, пошто је у већем делу утакмице био бољи противник, али је Давид Де Хеа у два наврата спречио Тригероса да дође до поготка.

Прилику да престигне шпански тим пропустила је Аталанта, која је у Берну играла са Јанг бојсима 3:3.

Аталанта је два пута водила против "младића", али је на крају морала да чупа и један бод.

Дуван Запата донео је предност екипи Ђанпјера Гасперинија, да би до полувремена изједначио Сибачу.

Италијански тим поново је повео преко Паломина у 51. минуту, али је Јанг бојс дошао до преокрета погоцима Сијера и Хефтија у 80. и 84. минуту.

Коначан резултат меча поставио је Мјуријел у 88. минуту сусрета из слободног ударца.

Манчестер је обезбедио пласман у осмину финала са 10 освојених бодова, Виљареал је други са 7, Аталанта има 6, Јанг бојс је последњи са 4.

У последњем колу "ђаволи" дочекују швајцарски тим, док ће Италијани и Шпанци у директном дуелу одлучити ко ће уз Јанајтед у нокаут фазу.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво