Читај ми!

Станојевић: Дали смо све од себе, нерешено би било реално

Tренер фудбалера Партизана Александар Станојевић честитао је тиму Гента после пораза на свом терену и истакао да су црно-бели пружили максимум али нису имали среће. Појаснио је да није имао замерке на суђење а да је црвени картон добио због неспоразума са судијом.

Партизан је на свом терену од белгијског тима доживео први пораз у Лиги конференција са 1:0, а тренер Партизана је укратко анализирао меч уз констатацију да је његов тим пружио максимум.

"Честитам Генту, утакмица је била са доста дуела, нисмо имали концентрације у прекидима. Дали смо све од себе, мислим да би нерешено био реалан исход", рекао је Станојевић.

Изменама у другом полувремену Станојевић је увећао дозу агресивности у игри црно-белих, али то није било довољно.

"Честитам момцима на борби. Гент има брже и физички јаче играче, у другом полувремену смо имали иницијативу, али нисмо постигли гол. Недостајао је завршни ударац, али још једном кажем, немам шта да замерим момцима. Рикардо је могао боље у неким ситуацијама, али је и терен био тежак. Изменама смо добили на ритму, али нисмо успели да дођемо барем до бода", истакао је Станојевић.

Тренер Партизана је после меча због приговора судији добио црвени картон али је истакао да није имао приговора и замерки на суђење а да је картон заправо добио због неспоразума у разговору са главним судијом меча.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво