Читај ми!

Партизан одмерава снаге са Гентом

Фудбалери Партизана од 21.00 час дочекују белгијски Гент у мечу трећег кола групне фазе Лиге конференција. Директан пренос је на Првом програму РТС-а, стрим на РТС Планети, а ток меча и снимци голова на нашем порталу.

Изабраници Александра Станојевића желе да наставе низ сјајних резултата, како у домаћем првенству, тако и у Лиги конференција.

Пред црно-белима је најтежи испит у групи Б, пошто у Хумску долази Гент.

Белгијска екипа протеклих година играла је на европским такмичењима вишег ранга и утисак је да су бар за класу бољи од осталих Партизанових противника - Флору и Анортозис.

Партизан и Гент имају максималан учинак од две победе, па ће меч на стадиону у Хумској бити директан дуел за прво место у групи.

"Имамо одлучујућу утакмицу, једну од одлучујућих за пролаз и пролеће у Европи. Играмо против екипе која је дректан конкурент за прву позицији. Покушаћемо да се наметнемо, играмо код куће, покушаћемо да кроз наше врлине искористимо мане њиховог система", поручио је тренер Партизана Александар Станојевић.

Станојевић се нада да ће црно-бели прекинути лошу серију са белгијским клубовима у евроспким такмичењима.

"Надамо се томе, Белгијанци имају добру лигу, доста улажу у фудбал. Играли су променљиво ове сезоне, имали су доста повређених играча, али су им се сви вратили. У успону су форме, биће тешко, али не може да буде лако ако желимо да будемо први у групи и ако хоћемо пролеће. То је за нас изазов и надам се да ћемо прекинути тај лош низ са Белгијанцима", поручио је Станојевић.

Српски стручњак добро је упознат са фудбалом какав негује и игра Гент.

"Снажни су, високи, играју с јаким ритмом, играју са толико нападача. Доста офанзивна екипа, која ризикује. Динамична екипа, биће једна добра утакмица, ми ћемо изаћи у офанзиваном саставу. Не знам који ће резултат бити, али знам да ће бити добра и занимљива утакмица", истакао је тренер црно-белих.

Партизан дочекује Гент од 21.00, директан пренос меча је на Првом програму РТС-а.  

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво