Читај ми!

Станојевић: Биће добар меч, играћемо офанзивно

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да очекује квалитетну и занимљиву утакмицу против Гента у Лиги конференција. Црно-бели у четвртак од 21 сат на стадиону у Хумској дочекују белгијски тим у трећем колу групне фазе Лиге конференција. Директан пренос меча је на нашем Првом програму.

Партизан и Гент до сада имају максималан учинак - по две победе. Ово је директан дуел две екипе за прву позицију на табели.

"Имамо одлучујућу утакмицу, једну од одлучујућих за пролаз и пролеће у Европи. Играмо против екипе која је дректан конкурент за прву позицији. Наредне две утакмице ће много тога одлучити. Спремни смо, мотивисани."

"Здравствена ситуација је добра, Јовић се оправио, неће бити у конкуренцији, али тренира. Жељно чекамо утакмицу", рекао је Станојевић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Станојевић је упитан да ли ће црно-бели сутра прекинути лошу серију са белгијским клубовима у евроспким такмичењима.

"Надамо се томе, Белгијанци имају добру лигу, доста улажу у фудбал. Играли су променљиво ове сезоне, имали су доста повређених играча, али су им се сви вратили. У успону су форме, биће тешко, али не може да буде лако ако желимо да будемо први у групи и ако хоћемо пролеће. То је за нас изазов и надам се да ћемо прекинути тај лош низ са Белгијанцима", поручио је Станојевић.

Он се осврнуо и на екипу Гента.

"Снажни су високи, играју с јаким ритмом, играју са толико нападача. Доста офанзивна екипа, која ризикује. Динамична екипа, биће једна добра утакмица, ми ћемо изаћи у офанзиваном саставу. Не знам који ће резултат бити, али знам да ће бити добра и занимљива утакмица", истакао је тренер црно-белих.

"Покушаћемо да се наметнемо, играмо код куће, покушаћемо да кроз наше врлине искористимо мане њиховог система", поручио је Станојевић.

Голман Александар Поповић верује у тријумф свог тима.

"Наредне две утакмице су борба за прво место. И Гент и ми смо показали да смо две најквалитетније екипе у групи. Играмо на нашем стадиону, имамо шансу за победу и да се одвојимо на првој позицији" рекао је Поповић.  

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво