Читај ми!

Јуниори Звезде у среду против Сент Патрика у Лиги шампиона

Јуниори Црвене звезде играју против Сент Патрика реванш меч Лиге шампиона за младе. Меч се игра у среду од 17 часова на стадиону ФК Чукарички. Уколико прескоче ову препреку, јуниори црвено-белих у наредном мечу играју са бољим из дуела Емполи – Домжале.

Црвено-бели имају предност из првог меча који је одигран у даблину. Тада су млади играчи Звезде славили са 2:1. Двоструки стрелац био је Марко Лазетић. Ипак, неко, чије се завршнице Ирци такође плаше, јесте седамнаестогодишњи нападач Александар Кахвић.

"Пред нама је још једна европска утакмица и сигуран сам да ће то бити и боље него у Даблину, кад смо победили, поготово јер играмо пред нашим навијачима, који ће, надам се, испунити стадион Чукаричког."

"Што се саме утакмице тиче, Сент Патрик је чврста екипа, у Београд долазе с тим ставом, али на нама је да их поново надиграмо. Што се гола тиче, мени је примарни задатак да погађам, али не оптерећујем се тиме. Ако будем у прилици - супер, ако не, нема везе, само да ми прођемо даље", тврди нападач рођен 2004. године.

Неко ко гарантује беспоштедну борбу и чврстину у дефанзиви је Виктор Радојевић, а леви бек најављује да ће приступ бити на високом нивоу.

"Чека нас узбудљива утакмица, то је сигурно. Не размишљамо о резултату из првог меча, јер желимо да приступ буде као да је 0:0 било и да се у среду све одлучује."

"Наравно, драго нам је због доброг меча који смо одиграли у Даблину, али овим желим да нагласим да се нећемо опустити и да ћемо дати све од себе да одушевимо наше навијаче. Надам се што већем броју људи на трибинама, јер ће то бити нешто посебно за све нас."

"Пре две године сам,  као најмлађи, био са тимом Славољуба Ђорђевића, али услед повреде нисам заиграо. Сада ћу имати ту прилику и једва чекам", рекао је Радојевић.

Јуниори Црвене звезде ће се, ако прођу даље, срести са бољим из двомеча Емполи - Домжале.  

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво