Читај ми!

Ирска убедљива у Азербејџану, Украјина славила у Финској

У мечу Групе А, у којој се такмичи и наш национални тим, селекција Ирске победила је Азербејџан са 3:0 и тако стигла до петог бода.

Голове за екипу са којом је Србија недавно играла 1:1 у Даблину постигли су Робинсон, који је био прецизан у седмом и 39. минуту, односно Огбене, који је погодио у самом финишу сусрета.

Након овог пораза, петог у квалификацијама, Азербејџан је остао последњи са једним освојеним бодом.

У мечевима групе Б Грчка је као гост савладала Грузију са 2:0, док је Шведска била боља од селекције која представља Косово резултатом 3:0.

Шпанија је прва у овој групи са 13 бодова, али с обзиром да је тим Луиса Енрикеа поражен недавно баш од Шведске (што је њихов први квалификациони пораз у веома дугом периоду), овај тим за њима заостаје само један бод, а притом има и меч мање.

Грчка има девет бодова.

У мечу групе Ф Шкотска је као домаћин савладала Израел са 3:2, што им је донело 14 бод у овим квалификацијама, довољно за друго место иза Данске која има 18. Израел је остао на десет бодова.

Украјина је као гост савладала Финску у дербију групе Д са 2:1. Ово је осми бод за Украјину која је сада екипа која се налази директно иза водеће Француске.

 

 

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво