Читај ми!

Илић: Немам проблем са младим играчима, заслужено смо трећи

Тренер фудбалера Чукаричког Саша Илић каже да је његов тим заслужено на трећем месту Суперлиге.

Победом у дербију претходне рунде на гостовању ТСЦ-у, Брђани су се пробили на треће место Суперлиге.

"Искрено, имали смо и мало среће против ТСЦ-а, али то нам се донекле и вратило за утакмицу са Радником на домаћем терену у којој смо заслужили победу. Одиграли смо добро, само тада нисмо успели то да материјализујемо, сад јесмо. Заслужено смо на тречем месту", рекао је Илић за клупски сајт.

Велики број играча је био ван строја, и то оних искусних, који су носиоци тима.

"Чукарички је показао да има врло талентовану „децу", спремну да сваког тренутка искористе шансу која им се укаже, додао је Илић.

Штоперски тандем у Бачкој Тополи чинили су 17-годишњи Бојан Ковачевић и годину дана старији Урош Дрезгић.

"Мени године ништа не значе. Немам проблем са младим играчима у тиму. Јесу они подложнији грешкама, тешко је са децом остваривати одмах врхунске резултате, али и сам сам релативно млад почео да играм. На нама у стручном штабу је да те момке усмеримо на прави пут, а на њима да потенцијал искажу у пуном обиму. Најбољи пут ка остварењу тог циља је, да се тако изразим, да сваки меч играју под стресом", истакао је Илић.

После репрезентативне паузе на Баново брдо долазе Војводина и Пролетер, а потом следује гостовање Лозници у Купу Србије и посластица за крај октобра, дерби против Партизана у Хумској.

"Због тога је од огромне важности да наставимо са одличним радом, да нам се репрезентативци врате у доброј форми, да се момци који су се опоравили од повреда прикључе тренинзима у пуном обиму. Првенство је прилично дуго, тако да заиста треба да размишљамо од утакмице до утакмице", закључио је Илић.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво