Читај ми!

Станојевић: Напредак игра у доброј форми; Ђуричић: Пружићемо отпор Партизану

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да тим максимално концентрисано иде на гостовање Напретку у Крушевцу.Тренер фудбалера Напретка из Крушевца Милан Ђуричић рекао је да ће његов тим пружити максималан отпор Партизану. Црно-бели у недељу од 16.00 у 12. колу Суперлиге гостују Напретку.

"Свима је јасно шта нам значи свака утакмица у првенству, па тако и ова са Напретком пред паузу. Дочекујемо је у добром расположењу, желимо да урадимо оно најбоље за нас."

"Напредак игра у доброј форми ове сезоне, нарочито код куће. Имају углавном све победе осим утакмице са Чукаричким, тако да максимално спремни и концентрисани идемо на ту утакмицу. Биће неизвесно", рекао је Станојевић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Шеф стручног штаба црно-белих рекао је да је кадровска ситуација је добра.

"Синиша Саничанин има корону, остали су сви здрави. Данас имамо тренинг и видећмо на који начин и који ће играчи играти сутра", рекао је он.

Станојевић је упитан да ли ће посебно мотивисати играче пред овај меч, после ког долази репрезентативна пауза.

"Сама чињеница да смо на правом месту и да треба ту да останемо, не даје нам могућност да неко не буде мотивисан. Било би неозбиљно са наше стране."

"Опет ћемо ротирати, неки ће играти из разлога што желимо да сви дају свој максимум увек. Крушевац је фудбалски град, тамо је леп амбијент, надам се да ће бити добар терен", закључио је Станојевић.

Ђуричић: Пружићемо максималан отпор Партизану

"Долази нам у госте тим који у досадашњем делу првенства има девет победа и реми са Црвеном звездом. Најефикаснији су, са просеком од 3,3 гола по утакмици, а примили су само три."

"И морам да направим једну дигресију - један њихов играч кошта дупло више него цео наш тим, али фудбал не би био фудбал када би се само то гледало. Ми ћемо учинити све да пружимо максималан отпор, да не одступимо од нашег начина игре", рекао је Ђуричић за клупски сајт.

"Патизан је моћан, снажан, индивидуално јак. Шта то значи, и кад играју слабо увек се неко појави, да ли је то Натхо, Рикардо, Марковић и једним потезом реши. И ако на тај начин уђете у њихову машину, јако је тешко ишчупати се."

"Знам, наравно, како можемо са Партизаном. Било би неозбиљно да кажем да идемо да победимо, иако нам је то жеља на свакој утакмици. Суштина приче је да ћемо дати све од себе и нико не треба да сумња да ћемо играти фудбал и да ће бити занимљиво", поручио је шеф струке Напретка.

 

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво