Читај ми!

Терзић: Звезда је поново европски гигант

Црвена звезда је у Разграду остварила још један феноменалан резултат и савладала шампиона Бугарске на његовом терену. Сећамо се сви како су некад дуели са Лудогорецом изгледали, а сада је прича потпуно другачија. И то говори колико смо порасли као клуб, изјавио је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

"Звезда је поново европски гигант, ниже победе у озбиљним европским такмичењима и налази се на 39. месту УЕФА ранг листе, што је највећи успех клуба у последњих 30 година. Донели смо српском фудбалу много бодова и тренутно смо на 12 месту у Европи, што Србији од 2023. године доноси два места у квалификацијама за Лигу шампиона. Наш циљ је да новим победама у наредном периоду донесемо Србији пробој на 11. позицију, директан пласман у Лигу шампиона и сигурних 20 милиона евра сваког септембра", рекао је Терзић.

Прешли смо невероватан пут за ових седам година, од мрака на стадиону до утакмица са највећим европским клубовима, додао је он.

"До пре пар година смо били срећни да одиграмо понеку пријатељску међународну утакмицу на нашем стадиону. Сада можемо да се похвалимо да смо у претходних пет сезона одиграли невероватних 70 званичних европских утакмица. Европа опет као некад са великим поштовањем изговара име Црвене звезде".

"Видео сам да је армија Звездиних навијача од Канаде до Аустралије пресрећна оним што смо постигли и оним што тек треба да уследи. Показали смо колико квалитетних играча имамо, јер ко год у датом тренутку не може да буде у конкуренцији, имамо праву замену и наравно разлога да увек и против сваког верујемо у победу. Све то је резултат укупног пословања клуба у протеклих седам година", истиче Терзић.

Како је навео, чињеница да за ова три месеца имамо више од 12.000 чланова са плаћеном чланарином такође потврдује да клуб изузетно успешно ради

"Сваке недеље или сваког месеца отворимо по један клуб навијача па смо и на том пољу све јачи. Много је разлога за задовољство, а оно што је најважније пуно разлога за оптимизам у времену које је пред нама и у дуелима који нас чекају, што у Европи, што у домаћем шампионату. Још једном, честитам свим играчима и стручном штабу на челу са нашим Декијем Станковићем на феноменалним резултатима, а нашим верним навијацима обећавамо још много радости. Црвена звезда је опет велика у европским размерама", закључио је Терзић.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво