Читај ми!

Станковић: Утакмицу смо отворили на прави начин

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић констатовао да је његов тим на прави начин отворио меч у Новом Пазару. После победе изразио задовољство игром и ситуацијом у тиму.

Црвено-бели су у 11. колу Суперлиге на гостовању победили Нови Пазар са 4:0, а тренер Станковић је после меча констатовао да све то резултат добре игре на самом почетку меча.

"Када отвориш утакмицу на прави начин, из првог напада или прекида стигнеш до гола, ствари касније буду доста лакше. Спремали смо се за овај меч, имали смо доста потешкоћа, момци су били доступни. Чак и они који су имали проблеме су се јавили и ставили до знања да ће стиснути зубе", рекао је Станковић после меча за клупски сајт.

Уз низ отежавајућих околности, један од фактора који је ишао у прилог црвено-белима је изостанак публике на трибинама закључио је тренер Звезде.

"Ово је једно тешко гостовање, дугачак пут, услови нису били баш најбољи за игру, од терена, па високе температуре током меча. Мислим да је добро што није било публике, то би била тотално другачија утакмица. Идемо даље. Успели смо да одморимо некога, да изротирамо, да играју млади. Задовољан сам, чекају нас још две утакмице до паузе", истакао је Станковић.

"Драго ми је што смо успели да одморимо неке играче, у четвртак нас очекује утакмица против Лудогореца, затим Металац и пауза. Враћамо се за Београд и припремамо наредне утакмице", закључио је Станковић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво