Читај ми!

Куман: Клуб је уз мене, реконстуришемо тим, треба нам времена

Тренер фудбалера Барселоне Роналд Куман имао је необичну конференцију за медије пред меч против Кадиза, на којој је прочитао саопштење. Дуел Барсе и Кадиза на програму је у четвртак од 22.00.

Данима се спекулише да је Куман на излазним вратим Камп Ноа због лоших резултата каталонског тима.

"Клуб је уз мене, као тренера у овој фази изградње тима. Финансијска ситуација у клубу је повезана са спортским активностима и обрнуто. То значи да ми морамо да изградимо тим, а да не улажемо много и за то је потребно време", прочитао је Куман на конференцији за медије.

Како бисмо реконструисали тим морамо им дати шансу, као што су је својевремено добили Ћави и Ињеста, али ипак тражимо стрпљење, рекао је Куман.

"Уколико бисмо били у врху првенства то би био успех. У Лиги шампиона не можемо очекивати чуда. Ситуација у којој се налазимо захтева подршку и речима и делима."
"Знам да медији препознају овај процес. Није први пут у историји Барселоне да се дешава. Рачунам и на вашу подршку у овим тешким временима. Стручни штаб и играчи су задовољни подршком навијача каква је била против Гранаде", закључио је Куман.

Фудбалери Кадиза и Барселоне играју у четвртак од 22 сата.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво