Читај ми!

Прекинут дерби у Мостару – навијачи мотком јурили тренера, судији запалили аутомобил

Дерби меч 10. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине између Вележа и Борца из Бањалуке прекинут је због упада хулигана на терен у Мостару. Мотком су јурили тренера тима из Бањалуке, док су фудбалера ударили у главу, а судији је касније запаљен аутомобил.

Утакмица је прекинута при резултату 2:0 за Бањалучане, а пошто су домаћи навијачи били незадовољни суђењем, решили су да узму ствар у своје руке упадом на терен.

Арбитар је успео да побегне, након чега су хулигани насрнули на гостујуће фудбалере и стручни штаб.

Према писању тамошњих медија, ударац ногом у главу задобио је центарфор Борца Јово Лукић, док су присталице Вележа кренуле да се мотком обрачунају са тренером Немањом Миљановићем.

После утакмице се огласио директор Борца Дејан Лукендић.

"Шта да кажем? Штета што је утакмица окончана на овако неславан начин, мислим да се дигла претерана негативна енергија око саме утакмице. Није требало да дође до прекида, мислим да је Борац заслужено водио, постигли смо гол на време, иако је Вележ имао своје шансе које није искористио. Ми смо постигли други гол и заслужено смо победили", рекао је Лукендић и додао:

"Колико знам, у кризној соби је делегат у складу са пропозицијама и правилима Фудбалском савеза Босне и Херцеговине и на предлог полиције која није могла да гарантује безбедност, донео одлуку да утакмица буде регистрована резултатом 3:0 за госте."

Судија је успео да побегне са терена, али су га навијачи стигли на паркингу и бакљама му запалили аутомобил.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво