Читај ми!

Станковић: Знали смо да ћемо патити, али и да ће све бити како треба

"Не знам да ли је јасно колико је ово велика победа. Рекао сам на конференцији за медије пре меча да не бих желео да се неко игра нашом интелигенцијом, јер је Брага четврти тим у Португалији и играју страшан фудбал, као што сте могли да видите", изјавио је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.

"Рекао сам, такође, да ћу ризиковати и нисмо одступили од наше формације и игре, морали смо мало више да трчимо, али знао сам да ће доћи моменат када ћемо много 'патити' и када ћемо имати проблема. Као и да ће, када то прегурамо, све да буде како треба и тако је и било", истакао је Станковић на конференцији за медије.

"Ни у једном тренутку нисмо одустали од победе, која је много велика за овај клуб и момке. Неко би се повукао после примљеног гола, али ми смо додали гас", додао је Звездин тренер.

"Оваква атмосфера се може доживети само на Маракани, то је ветар у леђа који поштујем много. Сећам се како је било када сам био клинац и то ми је давало снагу. Рекао сам да Маракана тај адреналин треба да претвори у снагу, не у страх и тако смо се понашали вечерас. Честитке момцима који су одиграли тактички перфектну утакмицу, другачије није могло, ако неко познаје боље фудбал, може да ме исправи. Презадовољан сам, битна су три бода, полако идемо из утакмице у утакмицу", поручио је Станковић.

Александар Катаи је истакао да је, иако је ово почетак такмичења, ово изузетно важна победа. 

"Ништа није готово, али овај приступ је једини прави и само је потребно овако да наставимо", рекао је фудбалер Црвене звезде.

"Није било можда лепо, али три бода су најбитнија. Мислим да су навијачи поносни и задовољни овом победом. Брага је изузетно квалитетна, али три бода заслужено остају у Београду. Хвала свима што су нас бодрили током свих 90 минута и уверен сам да смо се одужили на прави начин", истакао је Катаи.   

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво