Читај ми!

Звезда домаћин Браги у Лиги Европе (18.45 РТС1)

Фудбалери Црвене звезде домаћини су екипи Браге у првом колу групне фазе Лиге Европе. Утакмица на стадиону "Рајко Митић" почиње у 18.45 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

Португалског представника Брагу црвено-бели сматрају јаким противником али су уверени да ће искористити предност домаћег терена и успешно почети наступ на међународној сцени.

Многи Брагу, која је већ играла финале Лиге Европе, сматрају за фаворита у групи Ф у којој су још Лудогорец и Мидтјиланд, али Звезда очекује да на овoј утакмици освоји прве бодове.

У националним шампионатима Црвена звезда нема пораз у досадашњем току првенства, има шест победа и један реми уз гол разлику 13:3, а Брага је у првих пет кола португалског шампионата забележила учинак од две победе, два ремија и једног пораза.

Дуел Црвене звезде и Браге на стадиону "Рајко Митић" почиње у 18.45 уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), а ток меча и промене резултата можете пратити и на нашем порталу.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво