Читај ми!

Бајерн поново убедљив против Барселоне, Челси бољи од Зенита

У дербију првог кола, уколико о таквом можемо да говоримо у контексту такмичења какво је Лига шампиона, у мечу Е групе Бајерн из Минхена савладаоје Барселону у Каталонији са 3:0. Челси је одбрнау титуле отпочео тријумфом над Зенитом од 1:0, док је Јувентус славио са 3:0 у Малмеу.

Немачки тим је, а ово се не може рећи другачије, напросто био бољи од ривала који, пролазећи кроз веома тешке тренутке ван терена, не може да буде равноправан такмац екипама које, као и она сама у неким другим околностима, припадају самом европском врху.

Неколико прилика је пропустио Бајерн пре него што је Милер постигао погодак у 33. минуту сусрета.

У наставку је Роберт Левандовски постигао два поготка и тиме на семафор пренео оно што је виђено на терену. Други гол Пољака био је 112. који је постигао од почетка сезоне 2019-2020, по чему је убедљиво најбољи у најбољих пет лига Европе (други је Мбапе са 76).

У истој групи екипа кијевског Динама и Бенфике су одиграли без голова. Украјински тим је постигао погодак у смаом финишу, али је ВАР реакција указала на офсајд позицију.

Челси је савладао на Стамфорд Бриџу екипу Зенита, а погодак је у другом делу постигао Лукаку.

Јувентус је савладао Малме у Шведској са 3:0, a голове, све у првом делу, постигли су Алекс Сандро, Мората и Дибала.

Лил и Волфсбург су одиграли без голова, а победника није било ни на мечу Виљареал – Аталанта, али је тамо постигнуто четири поготка. Тригерос и Данжума су били прецизни за домаћи тим (који је од 0:1 стигао до 2:1), док су за италијански тим прецизни били Фројлер и Госенс. 

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво