Читај ми!

Миленковић и Гудељ пред Ирску: Дошли смо по три бода

Фудбалски репрезентативци Србије Никола Миленковић и Немања Гудељ изјавили су да је победа у Даблину против Републике Ирске импреатив у наставку квалификација за Светско првенство у Катару. Меч Ирске и Србије игра се у уторак од 20.45 часова.

Победа је императив, али са друге стране потребно је да будемо скромни и да верујемо у нас, наше капацитете и да дамо све од себе да кући однесемо сва три бода", рекао је Миленковић у изјави за ФСС.

Утакмице између Ирске и Србије игра се у уторак од 20.45 сати у Даблину, а први дуел у Београду завршен је победом Србије 3:2.

"У Београду је било тешко, сигурно да ће и овде бити још много теже. Биће много дуела, они су навикли тако да играју, са много дугих лопти. Ми ћемо покушати да играмо нашу игру, као што играмо кроз целе квалификациије и да покушамо да имамо доминацију на мечу", закључио је Миленковић.

Немања Гудељ такође каже да очекује тешку тешку утакмицу, али и победу.

"Ирска има добар тим, показали су то против Португала, повели су 1:0 и држали до 89. минута када је Роналдо решио. Ту су показали да умеју да буду чврсти, да је против њих тешко играти, али ми верујемо у себе, знамо да имамо бољи тим. Дошли смо овде да одиграмо добро и освојимо три бода", истакао је Гудељ, који је баш у Даблину против Ирске 2014. године дебитовао за А тим Србије у победи 2:1 у пријатељском мечу.

Србија је у групи А тренутно водећа, испред Португала, који такође има 10 бодова.

Луксембург је трећи са шест, док Ирска и Азербејџан имају по један бод.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво