Партизан гост Сочија у 3. колу квалификација Лиге конференција

Фудбалери Партизана састају се са екипом Сочија у првом мечу 3.кола квалификација Лиге конференција. Утакмица на Олимпијском стадиону у Сочију почиње у 18.00 уз директан пренос на Првом програну РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а кретање резултата и ток меча можете пратити и на нашем порталу.

Фудбалери Партизана су већ урадили први тренинг на стадиону у Сочију припремајући се за вечерашњи меч, а пет везаних победа на старту сезоне без примљеног гола улива им посебно самопоуздање.

На другој страни петопласирани тим руског шампионата из прошле сезоне је пред старт нове комплетно променио одбрану, па ће стратег Партизана Александар Станојевић морати и томе да прилагоди игру тима терену "Фишт" стадиона.

„Дефинитивно смо у једном добром моменту. Увек идемо по позитиван резултат, па ако не можемо да победимо онда бар да не изгубимо. Пред нама је ривал из озбиљне лиге, који много улаже, има фантастичну инфраструктуру. Јасно је да нам жреб за ово коло квалификација није био наклоњен." рекао је Станојевић.

Утакмица фудбалера Сочија и Партизана почиње у 18.00 уз директан пренос на Првом програну РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за посетиоце из Србије), а кретање резултата и ток меча можете пратити и на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво