Читај ми!

Станковић после ”петарде”: Можда је неко сумњао, али ја нисам

Тренер српског шамопиона Црвене звезде Дејан Станковић био је изузетно задовољан после убедљиве победе против Каирата (5:0) у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Играчи најтрофејнијег српског клуба су декласирали Каират са 5:0 и изборили пролаз у трећу рунду квалификација, и то након пораза у Казахстану у првом мечу од 2:1.

"Тим је био феноменалан, поносан што носи овај дрес. Ниједног тренутка нисам престао да верујем у ове момке, јер знам ко су и шта су и да ће да ураде шта треба”, рекао је Станковић.

”Неко је можда сумњао, али ја нисам. Поносан на овај клуб, играче, навијаче младе и старије и идемо даље", додао је тренер црвено-белих непосредно после меча.

Он је говорио и о великом притиску који се створио у јавности уочи реванша. 

"Свестан сам притиска, да нисам не бих никад ни долазио у Звезду. Кад имам овакве момке, стварно сам миран. То што се креира около, то је нормално. Звезда је велики клуб, највећи код нас, нормално је да се узбурка, али зато сам тражио реванш. Ако се можда и погреши, да исправимо. Тако је и било", поручио је Станковић.

Он је на крају похвалио и публику, односно децу која су на највећем српском стадиону направила сјајну и веома бучну атмосферу. 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво