Читај ми!

Пројектил Човића у Паневежису, Војводина носи гол вишка из Литваније!

Фудбалери Војводине победили су као гост екипу Паневежиса у првој утакмици првог кола квалификација за Лигу конференција. Војводина је тријумфовала минималним резултатом (1:0) и има добру ситуацију пред реванш који је на програму за седам дана у Новом Саду. Стрелац јединог поготка био је Немања Човић.

Екипа Славољуба Ђорђевића није блистала у Литванији, велики део утакмице је провела у грчу бранећи се, али у Србију се враћа са позитивним резултатом.

Бразилци у редовима Паневежиса, посебно Еливелто, правили су проблеме "лалама" и у неколико наврата опасно претили, али је на голу био одличан Никола Симић.

У првом полувремену је и статива помогла Новосађанима да не приме гол, када је управо Еливелто сјајно извео слободан ударац, а Воша је своју шансу сачекала и искористила је у другом полувремену.

Литванци су почели да се умарају и праве све више грешака, гости преузели контролу, у 70. минуту виђен је одлучујући детаљ, важан гол постигао је Немања Човић – и то какав!

Добио је најбољи играч Војводине лопту иза одбране Паневежиса, она је отишла искоса, али њему то није сметало да пошаље пројектил из готово мртвог угла и закуца лопту под пречку за 0:1.

Нешто касније поништен је погодак и Дејана Зукића због офсајда, док је Паневежис био близу изједначења у два наврата. Ипак, српски клуб се одбранио и сачувао тријумф.

Реванш између Војводине и Паневежиса на програму је за седам дана на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

У квалификацијама за Лигу конференција наступају још два српска представника – Чукарички је у среду одиграо без голова против азербејџанског Сумгаита, док Партизан дочекује Дунајску Стреду.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво