Читај ми!

Чукарички без решења за бункер Сумгаита

Фудбалери Чукаричког нису успели да савладају на свом терену екипу Сумгаита (0:0), иако су били далеко бољи ривал. Ко ће у треће коло квалификација за Лигу конференција знаће се после реванш меча у Азербејџану.

Упркос нападима, доминацији у поседу лопте и створеним приликама, фудбалери Чукаричког нису успели да постигну гол на европској премијери ове сезоне.

Гости из Азербејџана били су усредсређени на одбрану свог гола и у томе су на крају и успели, иако нису показали много фудбалске вештине на Бановом брду.

Лошем утиску са меча допринео је и изуетно несигурни швајцарски судија Урс Шнајдер, који је гостима дозвољавао грубе стартове и опструкцију игре, што је Сумгаиту помогло да дође до ремија пред реванш на свом терену.

Најбоље прилике за Чукарички пропустили су Алекса Јанковић у седмом минуту, када се истакао голман гостију Бајрамов, али и Никола Чолић у 70. минуту, када је шутирао непрецизно из изгледне шансе.

Имали су домаћи још неколико покушаја да савладају одличног Бајрамова, али лопта једноставно није хтела у гол.

С друге стране, Сумгаит је изузетно ретко био у прилици да угрози гол Ђорђа Петровића, а млади голман Чукаричког командовао је одбраном без грешке.

Чукарички није стекао предност пред реванш у Азербејџану, али је показао да је далеко квалитетнија екипа од Сумгаита, па утакмица у граду на обали Касписјког језера не би требало да брине стручни штаб Брђана.

Ипак, опрез је неопходан како би се прескочила прва препрека у квалификацијама за Лигу конференција и обезбедио пласман у треће коло.

Реванш меч између Сумгаита и Чукаричког на програму је следећег четвртка, од 18.00 часова.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво