Читај ми!

Црвена звезда у Алматију почиње нови поход на Лигу шампиона (РТС 1, 16.00)

Фудбалери српског шампиона Црвене звезде од 16 сати играју против Каирата на гостовању први меч другог кола квалификација за Лигу шампиона. Пренос је на Првом програму РТС-а.

"Каират има предност јер су у стопостотном такмичарском ритму што се видело против Макабија из Хаифе, за кога мислим да је квалитетнија, организованија и талентованија екипа. Међутим, Казахстанци су то успевали да надоместе на тркачком плану са једном лакоћом и физичком доминацијом", рекао је тренер Дејан Станковић.

Станковић је пут Казахстана повео је 25 игарача и истакао је да његов тим мора да одигра храбро.

"Били су директни, без много околишања, добри иза лопте, тврди, хтели су да добију што више дуела и у томе успевали, јер имају седам изванредних скакача. Радили смо на доста детаља за ову утакмицу који би могли да донесу превагу на овом мечу", поручио је Станковић.

"Када се приближавају овакве утакмице, треба бити храбар, интелигентан и организован. Ништа није добијено нити изгубљено. Када нађеш равнотежу између та два, онда си победник. Имам групу сјајних момака и клуб је учинио све у току прелазног рока да будемо што јачи. Спремни смо физички и концентрисани, и ово је једна лепа прилика да се и ове године упишу златним словима у историју", казао је Станковић.

Пренос меча из Казахстана је на РТС 1 од 16 сати, а ток меча можете пратити и на нашем порталу. 

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво