Читај ми!

Маказице Колумбијца у Рију, Бразил преокренуо у 100. минуту

Фудбалери Бразила остварили су нову победу на Копа Америци, пошто су у драматичном мечу преокренули против Колумбије (2:1). У другој утакмици програма, Еквадор и Перу одиграли су нерешено 2:2.

Бразилци су наставили са доминантним партијама у последњих месец дана, али су овога пута до тријумфа дошли много теже него у неким претходним окршајима.

Колумбија је више од сат времена имала предност и то захваљујући фантастичном поготку Луиса Дијаса - везиста Порта сачекао је на другој стативи одличан центаршут Хуана Квадрада са десног бока и акробатским маказицама закуцао лопту у мрежу.

Покушавали су домаћини у Рију да се врате, најближи томе био је Нејмар који је промашио неколико добрих прилика (једном погодио и стативу испред празног гола), а успели су тек у финишу.

У 78. минуту је Ренан Лоди у главу погодио Роберта Фирмина који је изједначио на 1:1, иако је тај погодак дошао после контроверзне ситуације која је утицала на Колумбијце, када је лопта током акције погодила судију Нестора Питану.

Уследила је још већа драма јер је Питана продужио меч за чак 10 минута, а "селесао" преокренуо у 100. минуту.

Нејмар је овога пута савршено извео корнер, највиши у скоку био је Каземиро, који погађа за велико славље, али и проблеме Колумбијаца.

Бразил је сада први у својој групи са свих девет бодова из три меча, док је Колумбија уписала и други пораз, па има четири бода из четири утакмице и не зависи више од својих резултата.

У другој утакмици програма, Еквадор и Перу одиграли су нерешено 2:2.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво