Читај ми!

Виљареал и Јунајтед у борби за трофеј Лиге Европе (21.00 РТС1)

Виљареал и Манчестер јунајтед играју финални меч Лиге европе. Дуел се игра у Пољској на стадиону Миејски у Вроцлаву. Сусрет почиње у 21.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (само за гледаоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

Дуел Виљареала и Јунајтеда у борби за трофеј Лиге Европе. Шпански тим има мотив више победом би обезбедио учешће у Лиги шампиона. Тим из Манчестера је као другопласиран у Премијер лиги већ обезбедио најелитније такмичење наредне сезоне. Јунајтед је гладан трофеја и сигурно ће учинити све да се домогне нове титуле.

Овај дуел са пажњом ће пратити у наш Партизан, који ће уколико тријумфује Виљареал стићи до повлашћеног статуса у квалификацијама. 

Јунајтед је до финала стигао након двомеча са Ромом. У Манчестеру је било великих 6:2, што је било довољно за опуштени одлазак у Рим, где је "вучица" славила са 2:1 и изборила частан опраштај.

Виљареал је спречио апсолутну доминацију енглеских тимова у Евро такмичењима. Тачније у финалу Лиге шампиона играју Сити и Челси, а мало је недостајало д асе слично деси и у Лиги Европе. Ипак, испречио се Виљареал који је надиграо Арсенал. У Шпанији је било 2:1, а у Лондону 0:0.

Следи дуел за финале два тима која су се досада у европским такмичењима састајала четири пута, занимљиво, сваки меч је завршен истим резултатом - 0:0.

Јунајтед је једном успео да освоји Лигу Европе, када га је са клупе предводио Жозе Мурињо. Виљареал иако није успео да се домогне до трофеја, сматра да има талисман за то - тренера Емерија.

Наиме, Емери је три пута стигао до трофеја у Лиги Европе када је са клупе предводио Севиљу. Такође до финала је дошао и на клупи Арсенала, а сада је управо њих избацио у полуфиналу. Тако да је Виљреал трећа екипа са којом је стигао до финала. Да ли и до трофеја сазнаћемо вечерас.

Финале ће се играти пред 9.500 гледалаца. Сусрет почиње у 21.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (само за гледаоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.  

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво