Читај ми!

Роналдо преселио своја суперкола из Торина

Навијачи Јувентуса дрхте при помисли да би могли да изгубе Кристијана Роналда јер се све чешће „шушка" о вртоглавим цифрама које му се нуде од различитих клубова широм света без обзира на његових већ 36 година. Стрепња је још већа након што је објављен снимак на коме Роналдо у току прошле ноћи сели своје луксузне аутомобиле из Торина у непознатом правцу.

Будућност Роналда у Јувентусу је све више под знаком питања. Не само што су резултати клуба лоши, већ и чињеница да је Роналдо прошле ноћи укрцао у камион познате португалске фирме за селидбе, са седиштем у Лисабону седам својих „супер аутомобила".

Пре три године управо чињеница да су Кристијанови „мезимци" стигли у Торино била је знак да се сместио у том граду а сада, када их је одвезао у непознатом правцу, навијачи сматрају да је то јасан знак да одлази из Јувентуса. Гласине које се шире сведоче о томе да је могућ Роналдов повратак у Спортинг, те чињеница да је аутомобиле превезла управо португалска компанија за селидбе, може да значи да то и нису само неосноване гласине. И његова мајка је изјавила за португалске новине да ће разговарати са сином о његовом повратку у ту земљу а можда и у Спортинг.

Роналдо је плаћен 31 милион евра и италијански медији се питају ко је спреман да плати више за свакако одличног играча, али који већ има 36 година. Ипак, помињу се шпански клубови (попут Реал Мадрида), као и енглески, но не изостају и Американци, Кинези и клубови са блиског истока који би могли да га плате и 80 милиона по сезони.

Медији подсећају да ће се више знати већ у недељу када Јувентус игра против Болоње, те да ће Роналдо сасвим сигурно напустити клуб уколико изгубе у тој утакмици.

Што се тиче самих аутомобила... 

Познато је да Кристијано Роналдо обожава скупе аутомобиле чије фотографије често дели на свом Инстаграм профилу. Чува их у посебно конструисаној гаражи са најсофистициранијим системима надгледања. Вредност његових аутомобила је око 20 милиона евра.

Најновији драгуљ његове колекције је и модел бугатија који поседује само десет људи на планети и који је платио 8 милиона евра.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво