Читај ми!

Светски играчи се прикључили Роналду и Месију и поклонили дресове за малог Гаврила

После Кристијана Роналда и Лионела Месија, дресове за лицитације за помоћ малом Гаврилу послале су и највеће фудбалске звезде региона: Лука Модрић, Един Џеко, Миралем Пјанић, Анте Ребић, Марко Рог, Никола Максимовић, као и фудбалери Наполија: Калиду Кулибали, Дрис Мертенс и Дијего Деме.

Компанија Моцарт прикупила је дресове неких од најбољих фудбалера из региона, све у циљу помоћи малом Гаврилу Ђурђевићу.

Асови Реала, Барселоне, Јувентуса, Милана, Наполија, Роме, Ђенове... удружили су се у борби за један виши циљ - живот осмомесечне бебе из Србије која болује од спиналне мишићне атрофије и којој је потребно још око 800 хиљада евра за одлазак на лечење у САД.

Моцарт је за почетну цену на аукцији на "Лимунду" за сваки дрес понудио 500 хиљада динара.

За дресове можете лицитирати овде, а на које начине још можете помоћи Гаврилу Ђурђевићу погледајте овде.

"Аукције Кристијанове потписане седмице и Леове десетке донеле су још 2.400.000 динара у фонд, а Моцарт је на Лимунду овога пута изнео почетне понуде од по 500.000 динара за дресове које су за малог Гаврила послали мајстори великог срца. Лицитација траје до понедељка, 24. маја, до 12 часова", наводи се на сајту овог портала.

Дресови Старе даме, краљевског и каталонског клуба, римског и миланског гиганта у овом тренутку вреде далеко више од оних из званичних шопова, јер је у току борба за нешто што нема цену - живот једног детета.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво