Читај ми!

Станојевић пред гостовање Партизана код Чукаричког: Очекујем добру утакмицу на Бановом брду

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да његова екипа изузетно поштује Чукарички, али да иде на нову победу, уз оцену да ће утакмица на Бановом брду бити "добра".

Фудбалери Партизана гостоваће у недељу од 16.40 на Бановом брду екипи Чукаричког у утакмици 36. кола Суперлиге Србије.

"Играмо против трећепласиране екипе, али желимо да наставимо низ. Изузетно поштујемо Чукарички, високо су котирани дуже време, на трећем или четвртом месту. Сећамо се претходне утакмице на нашем стадиону, када смо у последњем минуту добили утакмицу. Од тада смо подигли форму, биће добра утакмица на Бановом брду", рекао је Станојевић на конференцији за новинаре.

"Они су тим сачињен од искусних, али и младих играча. Заиста су за поштовање, имају доста добрих играча", рекао је Станојевић.

Новинаре је занимало шта Станојевић има да каже на то што је клуб откупио уговор Филипа Холендера.

"Немамо прилику да из наше лиге неко игра Европско првенство, задовољан сам што ће нас он представљати... Баш из тог разлога ћу навијати за Мађарску. Задовољан сам што га је Партизан откупио, добро се показао поготово што не игра на својој примарној позицији, он није централни први шпиц, он је други шпиц, бочни играч. Постигао је много голова и имао је велики утицај на игру. Презадовољан сам њиме", казао је тренер црно-белих.

Станојевић је додао да су Сејдуба Сума и Лазар Марковић почели да тренирају и да ће бити спремни за финале Kупа, 25. маја против Црвене звезде.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво