Читај ми!

Станковић: Требало је утакмицу да решимо у првом полувремену

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић оценио је да је његова екипа утакмицу против Рада требало да реши у првом полувремену, али да ипaк играчима нема шта да замери, с обзиром да је у тиму било неколицина играча који нису стандарди.

Рад и Црвена звезда играли су нерешено 2:2 у 35. колу Суперлиге Србије, a стратег црвено белих је после меча констатовао да је његов ти пропустио пресудне шансе у првом делу утакмице.

" Добро смо отворили данашњу утакмицу, одиграли коректно у првом полувремену. Могли смо доста голова да постигнемо, а када то не урадите док имате шансе, онда можете да дођете у проблем. Контролисали смо утакмицу, водили смо 2:0, али знате како, доста је данас на терену утицао фактор мотивације. Једноставно, момци су дали све од себе, али је можда ривал више желео овај резулат од нас. Мисим да не можеш да промашиш толики број шанси у првом полувремену, које је требало да буде најмање с три гола разлике за нас. Имали смо контролу све време у првих 45 минута, али... Када неко жели победу више од тебе, то онда тако и буде", рекао је Станковић.

Лошијој партији и прекиду серије победа допринела је и велика измена у саставу тима али је Станковић лонстатовао да су то само привремене измене у складу са ситуацијом на табели.

"Примили смо голове на наше грешке, лоше постављање у одбрани. У екипи је било неколико играча који нису стандардни, који немају доста ритма, али када се носи грб Звезде, зна се како се бори за њега, без обзира што смо решили шампионат. Не могу ништа замерити и ово не треба ништа да мења у нашим главама, идемо даље", рекао је тренер црвено-белих.

Тренер Рада Милан Милановић казао је да његовој екипи освојени бод против шампиона Србије неће значити много, али да је задовољан издањем свог тима.

"Бод неће значити много, јер имамо још три утакмице и морамо да играмо на победу. То је оно што ја очекујем", рекао је Милановић.

"Данас је било спарно, тешко за игру, али обе екипе су дале све од себе. Честитам свом тиму на одличној игри, тактичкој, дисциплинованој, имали смо и ми наше шансе, иако је Звезда била боља, посебно у првом полувремену. Честитам им на титули и желим им много среће у финалу Купа Србије", додао је он.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво